Posted on: 31. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

 

I dag var min sidste dag på arbejdet inden sommerferien. Jeg arbejder som elektriker, som jeg har gjort i 6 år. I dag var min sidste arbejdsdag, lige inden jeg har 3 ugers sommerferie. Jeg har glædet mig til sommerferien så lang tid. Mig og min kone har nemlig planlagt en rejse, som vi vil bruge meget af vores sommerferie på. Vi har aftalt at vi tager på ferie i USA, da det er et land som vi begge har ønsket os at tage til en dag. Så vi aftalte at vi gjorde det i sommerferien. Da jeg så fik fri fra arbejdet, tog jeg hjem til min kone, og vi begyndte hurtigt at booke vores rejse, og hoteller. Vi fandt et fly, vi kunne komme med på, allerede 2 dage efter. Vi fandt også et hotel, som vi kunne bo på. I alt kostede det 25.000 kroner. Det var virkelig mange penge, men vi vidste allerede at det ville blive en dyr rejse. Men vi havde ikke tænkt os at bruge alle vores penge alligevel på rejsen. Vi havde aftalt at tage et lån, så vi rolig kunne betale lidt ad gangen tilbage på det, i stedet for vi næsten bruger alle vores penge på rejsen. Vi hoppede så ind på Letfinans hjemmesiden og fik et fantastisk lån derfra. Der gik så de to dage, og vi rejste til USA. Det var en fantastisk oplevelse, og vi prøvede så meget nyt. Vi var nærmest ude hverdag, og tilbragte næsten aldrig tid på hotellet. Kun når vi skulle sove eller spise. Vi var hernede i 2 uger, og det har været vores bedste ferie nogle sinde. Der gik ikke længe og så savnede vi det allerede. Vi snakkede om at måske rejse derned igen i juleferien, men det var ikke sikkert.